0+

Elbilsladdare installerade

0-tals

Solcellsanläggningar

+8år

I branschen

Image of the company owners

Det här är vi på GreenCrew, vi fixar gröna investeringar

Kontakta oss

0+

Elbilsladdare installerade

0-tals

Solcellsanläggningar

0år

I branschen
Vår motivation är att er investering blir optimal,
det är fördelen med en opartisk partner.

Vårt ursprung

Vi har +8 års erfarenhet av att starta och driva eget bolag inom solceller och elbilsladdning. Flera 100-tals solcellsanläggningar och system med elbilsladdare har vi projekterat, sålt och installerat.

All denna erfarenhet, med alla datapunkter och analyser från anläggningarna tar vi med oss till GreenCrew. Vi har kunnat följa utfall på 100-tals anläggningar år efter år. Detta ger oss kunskap och djupa insikter om vad som är optimalt, kort och lång sikt.

Image of a small tree sapling growing out of concrete
Aerial view of solar panels

Vårt syfte

Vi drivs av att göra skillnad på riktigt. Vi vill stötta våra kunder i deras ambition att ställa om sina verksamheter till miljövänliga, hållbara och lönsamma förebilder i sin bransch.

Vår samlade erfarenhet pekar entydigt på en sak. Kunskap vid inköpstillfället.

Saknas kunskapen riskerar investeringen att bli för stor eller för liten, utan hänsyn till kundens långsiktiga syfte med fastigheten. Våra kunder använder oss för att säkerställa att det problemet inte uppstår.

Image of the company owners

Vacker balans

En balanserad affär är vacker. Inte för mycket, inte för lite, precis vad fastigheten behöver. Fler gröna investeringar behöver landa precis där. GreenCrew Balanserar upp köparens kunskap så att det uppstår jämlik kunskapsnivå mellan köpare och säljare i affären. Det är en god start mot ett lönsamt och problemfritt ägande.

Hur lyckas man med fullträff? Opartisk kunskap.

GreenCrews syfte och mål är att er investering i grön teknologi blir anpassad efter era förutsättningar, önskemål och långsiktiga mål, oavsett storlek på affären. Vi är fullständigt oberoende och vi har kundens bästa i åtanke från början till start.

Image of clean energy alternative
Image of the company owners

Vi kan teknologin, hur de interagerar med varandra och vilka långsiktiga effekter man behöver ta hänsyn till redan i förstudien. Tillsammans med GreenCrew tar våra kunder bort onödiga misstag, onödig överinvestering i överkapacitet, och säkerställer att investeringarna motsvarar fastighetens faktiska behov och ägarnas långsiktiga mål.

0år

Data och analys

Optimala förutsättningar

GreenCrew har mångårig erfarenhet av att sälja, installera, driftsätta och underhålla hundratals solcellsanläggningar och elbilsladdare, med eller utan energilagring. Med branschkompetens från 2015 har vi varit en aktiv del av teknik- och branschutvecklingen, adderat värdefull kunskap om vad som krävs för att optimera sin investering gällande kvalitet, ekonomisk avkastning och problemfritt ägande

Kontakta oss

Contact Form